fbpx

EBOOK GRATUITO

Los 7 mejores TRUCOS para Chromebooks

No conocemos todos los secretos que esconden estos dispositivos. Desde atajos a funciones ocultas que te harán sacarle la máxima utilidad.

DESCARGA AQUÍ:

Centros educativos contentos

“Tot va començar un migdia amb una trucada, i com estem farts de comercials li vam dir al David que no ens interessava. Per sort, vaig donar-li 2 minuts i vaig tenir que quedar amb ell un altre dia per escoltar-lo bé. Ara per ara, hem transformat l'escola des d'aquell dia amb bones formacions i dispositius nous. Som una escola petita d'una línia, però fem servir iPads i Chromebooks amb sentit. "

Carme A.

Directora Escola

“Aunque estemos en Zaragoza, tenemos relación fluida con David, ya sea por email, WhatsApp, Meet, y podemos decir que estamos contentos. Ya implementamos IMTLazarus para Chromebooks y iPads. Un acierto."

Carlos Z.

Responsable TIC

“Vam conèixer a David per casualitat a un event de Google Suite for Education. Ens va sorprende la seguretat que tenia dels temes que explicava. Vam demanar un pressupost i ens va liar. Ara tenim 250 chromebooks a tot rendiment. "

Sergi F.

Cap d’estudis Escola

"Treballar amb RoboticaTIC sempre ha estat molt senzill. Els directors d'escola necessitem empreses eficients i que no donin més problemes dels que ja tenim. Sempre poden sortir nous reptes, però David amb el seu equip, aconsegueix que estiguem tranquils."

Josep Ma F.

Director Escola

“Tuvimos el placer de conocer a RoboticaTIC en una ponencia de VR con Google Expeditions que hacía David. Desde hace 3 años que nos llevan los temas de G-Suite for Education. Nosotros tenemos otras funciones más importantes dentro del centro. "

Ramón F.

Administrador

“Sempre li demanem consell a RoboticaTIC per les noves inversions. David té relacions amb moltes escoles de Catalunya i ens ajuda a no fer inversions sense coherència. "

Manel F.

Director Escola

“Doncs no coneixem l'equip de RoboticaTIC en persona, però per telèfon i Google Meet en tenim prou. De moment contents. "

Maria C.

Cap d’estudis primària

“Molt contents de haver conegut l'equip de RoboticaTIC, ens han ajudat molt amb formació G-Suite per els profes i la seva consola d'administració."

Montse V.

Directora Escola

“David es persistente. Abrimos un nuevo colegio y me acordé de su visita meses atrás. Desde entonces tenemos una red WIFI en condiciones, hemos hecho formación de Google y los profesores están encantados con sus chromebooks táctiles. Gracias David. "

Rosa C.

Gerente y directora

“Diana ens va presentar els Chromebooks, que la veritat és que no sabíem que existien. Ara ja tenim 12, pocs que som una escola pública."

Laia M.

Directora

“Vam pagar un model de chromebook tàctil i com no tenien stock per el mateix preu ens van enviar el model més potent sense demanar-ho nosaltres, per una escola pública de la costa brava amb un pressupost com el nostre seria impossible accedir a aquest model amb llapis. "

Miquel R.

Responsable TAC

“Només tinc bones paraules pel David. A part de ser director d'escola pública, la nostre relació comercial ha evolucionat a una amistat. La confiança és clau. "

Pau Q.

Director Escola

“David m'ha demanat un testimoni: Abans teníem un altre proveïdor, però l'equip directiu necessitava una empresa més eficient i que fes les coses senzilles. Aquí entra en joc David. Ens va escoltar i va aconseguir el que volíem. "

Christian F.

Cap d’estudis

Nuestro Blog

[VIDEO] Chromebook: Instalar editor de vídeo Kdenlive

[VIDEO] Chromebook: Instalar editor de vídeo Kdenlive

En este vídeo voy a enseñaros como Instalar KDENLIVE, un editor gratuito similar Windows Movie Maker entre los más conocidos... https://www.youtube.com/watch?v=3U7bSgyjA9k Antes de empezar, vamos a dar por hecho que ya habéis visto en el canal, el vídeo que tenemos...

[VIDEO] Chromebook: Jugar a Among Us

[VIDEO] Chromebook: Jugar a Among Us

En este vídeo voy a enseñaros cómo instalar a Among Us en un Chromebook. Comentar que para instalar Among Us necesitaremos que nuestro Chromebook tenga de manera nativa la Play Store de Android. https://www.youtube.com/watch?v=FNffbh6u-l4 Una vez que iniciamos sesión...

[VIDEO] Recupera tu Chromebook

[VIDEO] Recupera tu Chromebook

En este vídeo voy a enseñaros cómo recuperar tu Chromebook si al iniciar te sale una pantalla blanca como esta y no sabemos qué hacer. Para recuperar el Chromebook dañado vamos a necesitar: Un USB vacío de 8Gb como mínimo Un ordenador con conexión a internet para...

VEN  A VERNOS

Vente, toca y prueba todos los productos antes de comprar nada.

Sólo a 12€/mes

¡el Renting te incluye el seguro de accidentes!

Llévate la nueva Chromebook tablet Lenovo 10e