fbpx

Realitat Virtual a l'aula

Més de 900 expedicions per escollir!

Món juràssic

Viatjem al passat i coneixem com eren, què menjàven, quines espècies van evolucionar d’ells i com van recórrer el planeta durant 165 milions d’anys durant el triàsic, el juràssic i el cretaci.

Viatgem a l'interior del cos humà

Viatgem pel sistema circulatori, que transporta oxigen, nutrients, hormones i les cèl·lules del sistema immunitari. Arribem a la bomba que manté tot el funcionament d’aquest sistema, el cor.

Un passeig per la lluna

Poseu el vostre vestit espacial i prepareu-vos a explotar a 240,000 milles de distància de la Terra el nostre únic satèl·lit natural: la Lluna.

L'antic Egipte

En aquesta expedició, tornaràs a temps per veure les recreacions virtuals dels artistes del riu Nil i els governants, els temples, les piràmides i les tombes de l’antic Egipte.

Ocean Safari

Aquest Ocean Safari us durà en un viatge per veure els animals preferits sota l’aigua: balenes, dofins, taurons, tortugues…

Goril·les

Alguna vegada has volgut ser un biòleg de vida silvestre durant un dia? En aquesta Expedició de Google anem a aprofundir en el bosc de pluja en una caminada de tres hores a través de denses males herbes i pantans de cintura alta a la recerca de goril·les!

Viatge espacial

L’astronomia és l’estudi del que sabem de l’univers. Explora la nostra posició a l’espai. Descobreix quins estels, planetes i llunes realment hi són.

Molt a prop dels volcans

Els volcans són un dels grans fenòmens naturals de la Terra. En aquesta expedició, explorem el funcionament interior i exterior d’un volcà i fem una ullada al que fa que els volcans siguin una força tan poderosa.

En què consisteix l'activitat de Realitat Virtual?

Apropem la Realitat Virtual a l’aula, fent servir les noves tecnologies com a eina motivadora d’aprenentatge, per a alumnes i professors.

Quina durada té l'activitat?

Són sessions de 1 hora de durada, en 3 grups de 10 alumnes, 20min per grup.

Quin material es necessita?

CAP. Nosaltres ho portem tot.

Costarà diners?

La sessió té una durada de 1 hora i és sense cost.

VULL REALITZAR UNA ACTIVITAT DE VR AL MEU CENTRE

PER SOL·LICITAR UNA ACTIVITAT DE REALITAT VIRTUAL AL TEU CENTRE, SI US PLAU, EMPLENA EL SEGÜENT


Formulario web de RoboticaTIC
Nombre del centro educativo  
Nombre  
Apellidos  
Número de teléfono  
Correo electrónico  
Asunto  
Descripción   
   
powered by