fbpx

PACK Ordinador Col·legi Pureza de María Sant Cugat

El preu d’aquest pack inclou l’ordinador Lenovo Chromebook +  Cànon Digital + Desplegament

El centre educatiu rebrà dispositius Chromebook sense cost per fer-los servir com botiquín/substitució, en cas de que l’alumne hagi comprat el chromebook amb nosaltres.

La quantitat de dispositius sense cost per aquest fi, vindrà definida en funció de la quantitat de comandes que rebem de les famílies.

Models especials per educació, resistents com podeu veure als vídeos

Aplicació control d’aula o control parental

Vídeo explicatiu:

Primera vegada amb un Chromebook?

Amb aquest vídeo no tindràs cap dubte.

Especificacions dels Chromebooks

Pantalla HD 11,6” 1366 x 768, RAM 4 GB / HDD 32 GB, 802.11ac wireless LAN (2 x 2) – Bluetooth 4.0 – 2 x USB 3.0 – 2 x USB-C – 1 x MicroSD – 1 x Combo audio jack – Rugged for Education – Chrome OS

MODEL RECOMANAT PER PUREZA DE MARIA

  • Pantalla 360º

  • Pantalla TÀCTIL LED IPS

  • Processador DualCore

  • Mode tablet i ordinador
  • Doble càmera per grabar vídeo

  • Autonomia bateria +11 hores

GARANTIA DIRECTA AMB SERVEI TÈCNIC OFICIAL LENOVO – APALAN BARCELONA – PROCEDIMENT DONAT PER L’ESCOLA

SETEMBRE 2023 – Llicència Chrome de per vida

FILTRAT CONTINGUTS

Cànon digital

Si estàs interessat a comprar el Pack Ordinador Col·legi Pureza de María Sant Cugat que hem preparat per a vosaltres, prem en el següent botó. En cas que vulguis veure com pots millorar la teva comanda, no et perdis els complements que et recomanem més a baix

COMPLEMENTS EXTRA

Sempre pots millorar la teva compra fàcilment durant el mateix procés. En el moment en el qual estiguis realitzant la compra, abans de pagar, podràs veure quins són els productes que et recomanem adquirir amb la compra d’aquest pack.

AMPLIACIÓ DE GARANTIA

Aquesta extensió de garantia del fabricant LENOVO, inclou cobertura amb accidents. Si vols tenir tota la informació ampliada de la cobertura d’aquesta garantia, la pots trobar prement el botó a continuació.

FUNDA Protectora

Disseny amb cremallera de funcionalitat AutoWake per a Chromebook. S’ajusta a qualsevol portàtil d’11 polzades. Microgel i clips de muntatge universals. Disseny compacte i lleuger. Ansa retràctil integrada. Obertura externa per a targeta d’identificació. Accés total als ports quan s’obre.

FUNDA NEOPRÈ

Funda de neoprè per a portàtil 11,6″ amb tecnologia multicapa, un disseny cenyit, accés ràpid i moltes altres característiques que milloren la protecció del teu dispositiu.

TAPA PRIVACITAT WEBCAM

Protegeix la privacitat del menor i evita riscos a internet.

TERMINIS

A continuació es mostren els terminis d’obertura i tancament de la botiga online, és a dir, els dies que estarà disponible per a poder realitzar la compra dels equips. A més, també es mostra la data i el lloc de lliurament dels equips.

OBERTURA:

Data d’inici de la botiga online: 28/02/2023

TANCAMENT:

Data final de tancament de botiga: 26/06/2023

LLIURAMENT:

Data de lliurament: Setembre 2023.

Lloc: en el centre educatiu.

REALITZAR COMANDA

A través del següent botó podràs accedir a la botiga per a poder gaudir d’aquesta oferta exclusiva per a Col·legi Pureza de María Sant Cugat